Initiatieven

Solarfields
E&E advies heeft in een joint venture het bedrijf Solarfields opgericht voor de ontwikkeling en realisatie van grondgebonden zonneparken in Nederland. Inmiddels heeft Solarfields een porfolio van 30 projecten in voorbereiding, optellend tot circa 300 MWp aan geïnstalleerd vermogen. Binnenkort start de bouw van verschillende zonneparken waarmee daadwerkelijk duurzame energie wordt geproduceerd. (Lees meer….)

 

 

PLEON

PLEON
Ons bureau heeft in 2011 het initiatief genomen om een platform op te richten voor professionals op het gebied van regionale economische ontwikkeling, genaamd PLEON. De aanleiding tot oprichting van het platform ligt in het feit dat het werkveld van professionals op het gebied van economische ontwikkeling voortdurend verandert. Om het delen van kennis, het netwerken en het onderling uitwisselen van ervaringen tussen professionals mogelijkheid te maken, is het PLEON opgericht. (Lees meer….)

 


DVHNSamenwerking met het DvhN
E&E advies werkt regelmatig samen met het Dagblad van het Noorden. In 2015 hebben wij samen met het DvhN en werkgelegenheidsregister LISA een serie artikelen geschreven over de effecten van de economische crisis op Noord-Nederland. Daarnaast leveren wij de analyses voor het economisch jaaroverzicht en voor een maandelijkse serie over ZZP’ers. Momenteel zijn wij samen met het Dagblad een economische barometer voor het aardbevingsgebied aan het ontwikkelen. (Lees meer….)

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Dan kunt u via onderstaande mogelijkheden contact opnemen.

050 - 360 44 33

Contact opnemen

Referenties